Меню на 10 січня. СНІДАНОК: макарони відварні з вершковим маслом, оладки курячі, салат з моркви, сік персиковий. ОБІД: суп український з галушками та сметаною, плов з м'ясом курки, салат із солених томатів, компот із свіжих яблук, хліб цільнозерновий. ВЕЧЕРЯ: творожна запіканка із родзинками, какао на молоці.

Музичний керівник -

Алексій Ангеліна Василівна

Освіта - середня спеціальна, закінчила Ужгородське державне музичне училище ім.Д.Є.Задора, за спеціальністю "музичне мистецтво", здобула кваліфікацію "артист хору, ансамблю, керівник хору, ансамблю, викладач початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів".

Педагогічний стаж 5 роки

Проблемне питання:"Використання інноваційних технологій навчання в процесі розвитку музичних та акторських здібностей дошкільників.Пошук, розвиток та підтримка обдарованих дітей, виховання художніх смаків, розвиток фантазії"

Педагогічне кредо: "Кожна дитина - це багатогранний діамант, який обов"язково заграє усіма барвами веселки, коли потрапить до рук майстра"