Меню на 10 січня. СНІДАНОК: макарони відварні з вершковим маслом, оладки курячі, салат з моркви, сік персиковий. ОБІД: суп український з галушками та сметаною, плов з м'ясом курки, салат із солених томатів, компот із свіжих яблук, хліб цільнозерновий. ВЕЧЕРЯ: творожна запіканка із родзинками, какао на молоці.

 1.Завідувач господаства- Пайда Анна Іллівна

  2. Головний бухгалтер -  Перегиня Світлана Юріївна

 3.Помічник вихователя- Ромчак Олександра Анатоліївна

4. Кухар - Іоніна Валентина Валентинівна

 5. Помічник вихователя- Пісарєва Оксана йосипівна

6. Кухар - Брилинська Олена Василівна

7.Сторож - Майор Василь Васильович

 8.Помічник вихователя - Гога Сірена Іванівна

9. Машиніст з прання білизни - Озиманич Олена Василівна

 10. Двірник - Стегура Мар`яна Василівна

11. Оператор котельні - Пайда Василь Іванович