Меню на 10 січня. СНІДАНОК: макарони відварні з вершковим маслом, оладки курячі, салат з моркви, сік персиковий. ОБІД: суп український з галушками та сметаною, плов з м'ясом курки, салат із солених томатів, компот із свіжих яблук, хліб цільнозерновий. ВЕЧЕРЯ: творожна запіканка із родзинками, какао на молоці.

Штатним розписом ЗДО № 40 передбачено 39,00  одиниць працівників, з них:

педагогічні працівники  – 14;

медичні працівники – 1;

завідувач господарства - 1;

обслуговуючий персонал – 25.

На даний час в ЗДО №40 працюють  педагогічних працівників, з них:

директор - 1

вихователь-методист - 1

практичний психолог - 1

вихователі - 8

музичний керівник -1

інструктор з фізкультури - 1

керівник гуртка англійської мови - 1

Кількісний і якісний склад педагогічних працівників на 01.01.2023 р.:

за рівнем освіти

Кількість педагогічних прцівників

неповна вища

середня спеціальна

вища

 14

          2

            1

         1

за стажем роботи

Назва посади

Молоді

спеціалісти

До 3-х р.

 

До 5 р.

 

5-10 р.

 

10-15 р.

 

15-25 р.

 

25-35 р.

Більше

35 р.

пенс.

Директор

 

 

 

 

 

 

1

Вихователь-методист

 

 

 

 

1

 

 

Вихователі

 

-

1

3

5

 

 

Фізінструктор

 

1

-

 

 

 

 

Практичний психолог

 

 

1

 

 

 

 

Музичний керівник

 

 

1

 

 

 

 

Керівник гуртка англійської мови

 

 

1

 

 

 

 

Всього

-

1

4

3

6

-

1

за результатами атестації

ВЗП

Спеціаліст

Спеціаліст

II категорії

Спеціаліст

I категорії

Спеціаліст

вищої категорії

Педзвання

«вихователь-

методист»

3

5

3

2

2

2

 

 

 

 

 

 

 

Вищу освіту мають 66,6 % педагогів, середню спеціальну – 20 %, навчаються у вищих навчальних закладах – 6,6 %. Вищу кваліфікаційну категорію мають – 13,3 %, І категорію – 13,3 %, ІІ категорію – 20 %, спеціаліст – 33,3 %, ВЗП – 20 %, педагогічне звання «вихователь-методист» – 13,3 % педагогів.