Меню на 10 січня. СНІДАНОК: макарони відварні з вершковим маслом, оладки курячі, салат з моркви, сік персиковий. ОБІД: суп український з галушками та сметаною, плов з м'ясом курки, салат із солених томатів, компот із свіжих яблук, хліб цільнозерновий. ВЕЧЕРЯ: творожна запіканка із родзинками, какао на молоці.

Профспілковий комітет ЗДО №40

 

Голова профкому – Басюк Л.В.

Заступник голови – Клоцбах Т.М.

 

І. Комісія з питань охорони праці:

Буката-Лакатош Т.В.

Добра В.Ю

 

ІІ. Комісія по соціальному захисту:

Добра В.Ю.

Молнар А.Д.

 

ІІІ. Комісія з культурно- масової роботи:

Базюк О.Ю.

Катеринчук М.Ф.

 

ІV. Ревізійна комісія: 

Сивак М.В.

Озиманич О.С.